Kézben van már a októberi Rockstar Magazin?   

Ajánlunk néhány megnyerő részletet, utána pedig tali bárhol az országban, ahol INMEDIO vagy RELAY újságos van!

Láthatjátok, hogy októberben mi is kicsit őszies színvilágot választottunk, de nehogy azt gondoljátok, hogy ez egy nyugodt, zen magazin lett! 

Hogy mivel álltok szemben és hogy ebben a hónapban is milyen igazi faszagyerekek vannak a címlapon, az megér egy misét!  De tudjátok mit: mondom a lényeget! 

Ganxsta Zolee és a Kartel címlapon, belül pedig 3 oldalon vár titeket, hogy sírva-nevetve olvassátok Zolee és Siska Finuccsi szavait! 
(Ezért külön érdemes figyelni a social media platformjainkat, mert ahogy elkészült az interjú, rájöttünk, hogy sajnos ennyi hely nem lesz a magazinban, viszont mindenképp meg szerettük volna osztani veletek, úgyhogy online cikk formájában hamarosan közzétesszük a magazinból kimaradt részeit! )

Apropó, a Kartel lemez me jelent meg, úgyhogy hallgassátok is meg ITT

Hosszabb interjúnk született pár a fent említetten kívül:

– a Wake Up 1230 zenekarral ,
– Paksi Endrével szólókarrierjéről,
– Péterfy Borival,
– a CADAVERES Körmijével,
– a Pro Jam Session alapítóival
Ééééés egy király anyag került nyomtatásba Marcival (Pogány Induló) is. 

Szokásos módon a ZÖLD rovatunkban egy mindenkit érintő zöldebb megoldást boncolgat a kolléganőnk carsharing témakörben. Mindannyian voltunk már úgy, hogy koncertre induláskor az ajtó előtt támolyogva gondolkodunk mi is legyen: Igyak, ne igyak, autóval, parkolni hol fogok?, autó nélkül, de azt hogyan?, most töltsem le a BKK appot vagy legyen inkább MOL Limo, Green Go vagy Share Now?, félek, félek?!
Hasznos infókat találtok erről a 30. oldalon 

Nemzetközibb viszonylatban a Kodaline és BANKS is adott interjút nekünk, ami hihetetlen büszkességgel és hálával tölt el bennünket! 

Mindezek mellett ebben a hónapban is ajánljuk a legjobb koncerteket, könyveket, kérdezzük a Prosectura Imre Norbiját az ő “Első és utolsó”-iról, amiben megtudtuk mi volt az első komolyabb döntése az életben!

Ti mit válaszolnátok egy ilyen kérdésre?

AZAZEGY rovatunk erejéig elkaptuk Cselőt is, a HammerWorld magazin főszerkesztőjét, aki elmondta hogy “az az egy” film, amit ajánlana, a kedvenc kortárs minimalista sci-fi rendezőjétől van, akinek munkáit gyermekkora óta nagyon tiszteli! 

Ha könnyed, kiváncsi hangulatban vagy, akkor ajánljuk Felütés rovatunkat rögtön a magazin elején és 34-35. oldalon a handpan és didzseridu hangszerekről szóló interjúnkat a hangszerek hazai nagymesetereivel! 

A magazint megtaláljátok a RELAY és INMEDIO üzleteiben! Ha pedig digitális formában olvasnátok, akkor csak ajánlani tudjuk az újságok Netflixét, a Laptapir.hu oldalát, ahol sok más tartalommal együtt minket is megtaláltok! 

Ha pedig további ROCKSTAR tartalomra éhezel:
ROCKSTAR.HU – ahol a kultúra és a zene összeér!