Paksi Endre, az Ossian frontembere szeptember végén első szólólemezével jelentkezik, az album címadó dalához, a Békesség Sugárút-hoz készített videoklip debütált délután.

Az alábbi linken érhető el a CD – ami egy tematikus H-Music magazinnal jelenik majd meg -, illetve a kiadványhoz kapcsolódó merchandise kínálat is.

https://ossian.hmusic.hu/
Ossian nagykoncert – 2022.09.03. – Budapest, Barba Negra

Három év után újra Budapesten az Ossian!

Szeptember 3-án, szombaton végre újra a fővárosban játszik az Ossian! A Paksi Endre vezette legendás zenekar hosszú-hosszú szünetet követően nemrég szállt ismét a ringbe, már ami a koncertezést illeti, most azonban nemsokára elérkezik a pillanat, hogy a sikeres nyári fellépés-sorozatuk kiemelt állomásaként a Barba Negrában is találkozzanak rajongóikkal.

A bulira egy alaposan kibővített turnéprogrammal érkezik a csapat, egyrészt, mivel nem csak az Ossian tábor várja már nagyon ezt a találkozást, másrészt, a koncertmentesség ideje alatt két önálló nagylemezt – Csak a Jót (2020), A Teljesség (2021) – is kiadott a zenekar. Illetve, egy – Most mi jövünk! címet kapott – feldolgozásalbummal is meglepték a közönséget és a szakmát tavaly.

Jegyeket az alábbi linken tudtok vásárolni:

jegy.rock1.hu/ossian_20220903