Első igazi metál koncertjére készül az újranyitás után az Analog Music Hall. A kényszerszünet alatt felújított nagyterem pénteken este vár mindenkit, akik a perzselő forróság mellett kemény zenére és persze hideg sörökre vágynak. A Cadaveres és a Watch My Dying neve külön külön is csalogató, egyben pedig kihagyhatatlan ajánlat a hétvége felvezetésére. A Cadaveres  zenekar története 2005. nyarán kezdődött. Ismert, tapasztalt és komoly zenekari múlttal rendelkező zenészek gyorsan talpra állították a bandát és rövid idő alatt a magyarországi underground-metal egyik zászlóvivőjévé váltak. Most az Ars Moriendi (A meghalás művészete) címmel megjelent új lemezüket hozzák el.

 
A Watch My Dying 1999 májusában Esztergomban alakult. Az extrém metal banda zenéjében helyet kaptak a klasszikus thrash/death és az ipari metal elemei. A cél a folyamatos koncertezés és a látványos színpadi megjelenés kialakítása volt. Az eredmény pedig egy olyan metal banda lett, amely a stílus bármely rajongója érdekesnek találhat.
 
Az estét pedig a Soulocracy nyitja majd meg
 
Esemény IDE KATTINTVA érhető el.
🗓️ 2021.06.25.
➽ Cadaveres, Watch My Dying
➽ Vendég: Soulocracy
🏰 HELYSZÍN
Analog Music Hall, Nagyterem
1116 Budapest, Kondorfa utca 8.
⏰ KAPUNYITÁS
19:30
⏰ MENETREND
20:00 Soulocracy
21:00 Watch My Dying
22:15 Cadaveres
🎫 JEGYINFÓ
Elővétel: 1999 HUF (TIXA)
https://tixa.hu/cadaveres_analog
Helyszínen: 2499 HUF
▩ Felhívnánk kedves vendégeink figylemét, hogy a jelen jogszabályok értelmében a belépés csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal (vagy EESZT applikáció QR kóddal) lehetséges.