Alig két hét és kezdetét veszi az év legsúlyosabb hete, avagy ismét Rockmaraton. Immáron ötödik éve, hogy Dunaújvárosba költözött a fesztivál, de úgy tűnik, a fesztiválozók teljes mértékben elfogadták, az amúgy kellemes, árnyékos vízzel körülvett kemping területet. Ami még jobb, hogy a város lakói, is elfogadták a fesztivált, így mondhatjuk már ide is haza jár a Rockmaraton.
Apró újításokkal most is készül a fesztivál, ilyen például a bérelhető, zárható, őrzött értékmegőrző szekrény, ami a hagyományos (szintén tovább működő) értékmegőrzőnél talán nagyobb kényelmet nyújt, ráadásul mindegyik fakkban lehet telefont is tölteni. 

Idén is változatos nem-zenei programokkal készülnek Nektek az Rockmaraton Off-Rock Tanyan és a Supersonic – Blue Hell & KVLTSátorban. A korábban megszokott elemek mellett újdonságok is lesznek: kitelepül a dunaújvárosi drogambulancia, lesz laser park és viking edzés is! 

Akik visszajáró vendégek, már jól tudják, hogy féláron jöhetnek vasúttal, a fesztiválbusz behoz és ki is visz egész héten a városba, és ha biciklivel vagy motorral érkezel, behozhatod egészen a sátradig…

Alább megtekinthetitek a fesztivál térképét is, ha esetleg először jöttök ne kavarodjatok el nagyon:

Jegyek: 

A fesztiválra 6 napos bérlet mellett napijegy váltható. Elővételben online a Ticketportál rendszerében vagy személyesen a Ticketportál országos hálózatában vásárolhattok. SZÉP Kártyát a Tixa rendszerében tudtok használni (MKB és OTP), a K&H-s Szép Kártyát ezen a felületen tudjátok használni.

A kemping használata ingyenes érvényes bérlettel és napijeggyel.

12 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés.

Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A kísérők belépése azonban nem ingyenes! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

Természetesen idén is van Maraton Fezen kombinált bérlet:

JEGYEK ITT: https://rockmaraton.hu/jegyek

A www.rockmaraton.hu weboldalon pedig a teljes napi bontást elértek, és megtaláltok minden egyéb szükséges információt.

Találkozunk két hét múlva Dunaújvárosban a Szalki-szigeten.