Az idei év koncertek szempontjából eseménytelennek számított a Cadaveres zenekar számára is az ismert okok miatt. A tavaszi szünetet kihasználva a összerakták és kiadták a régóta tervezett és formálódott rap-metal fúziós anyagukat. A 6 számos EP “Ezzel még tartozom” címmel jelent meg, rengeteg közreműködővel: StreetRoyalBogyó (Beerzebub), RiddlerBesnyő Gabi (Nova Prospect), Lucsányi Milán (Omega Diatribe), ifj Budavári Zoltán (Don Gatto), Gabó Ádi (ex-Cadaveres). 

Cadaveres X streetROYAL – Ezzel még tartozom

“A nyári bulik utáni csendben elkezdődtek a 6. Cadaveres nagylemez felvételei. Az énekeket  Nóniusz Gábor vezetésével rögzítettük (Bresaola Studios), a dobfelvételek és a végső keverés január közepén a No Silence-ben történi majd Simon Istvánnal. A 10 számos lemezen helyet kap új köntösben a tavalyi kislemezünk (“Sig(n)s“)  2 nótája, a “Ghost Riders” és a “#13” is. 

Az anyag “Ars Moriendi” (“A meghalás művészete“) munkacím alatt fut és nagy valószínűséggel a zenekar utolsó nagylemeze lesz, amit tavasszal tervezünk megjelentetni. A hétvégén két kliphez is forgattunk nyersanyagot Hajnal Ádám és Molnár Tomi irányításával, év elejét láthatjátok is majd mit alkottunk közösen.” – mesélte a zenekar.

Cadaveres X Riddler X Beerzebub feat. Milán Lucsányi – Cirkusz

CADAVERES – #13

Cadaveres – Ghost Riders

Ric$Cast: Körmivel az új Cadaveresről és a CDT reunionról