55 éves korában májelégtelenségben elhunyt a Skid Row egykori énekese, Johnny Solinger. Halálának hírét június 26-án, szombaton hozta nyilvánosságra felesége, Paula Marcenaro. Az énekes május nyolcadikán jelentette be betegségét az interneten, és mivel nem volt egészségbiztosítása, a rajongók segítségét kérte, hogy finanszírozni tudja az elkövetkezendő hónapok orvosi számláit. Ezt követően egy barátja, Brian Lawrence rendezett online gyűjtést a kezelésre, végül 16500 dollár jött össze a megcélzott 100 ezer helyett.

Johnny Solinger 1999-ben csatlakozott a Skid Row-hoz és egészen 2015-ig ő volt az 1986-ban alapított heavy metal zenekar énekese. Két nagylemezt (Thicksin, Revolutions Per Minute) és két EP-t (United World Rebellion, Rise Of The Damnation Army) jelentettek meg vele, sőt, mi magyarok is megcsodálhattuk vele a bandát, 2014. augusztus 2-án, a székesfehérvári Fezen fesztiválon. A legendás New Jersey-i hard rockerek karrierjük során ezen az egy bulin érintették Magyarországot.

A Skid Row 2015 áprilisában rúgta ki Johnny Solingert, helyére a TNT-ből Tony Harnellt szerződtették le, majd nyolc hónappal később már ZP Heart (Dragonforce, Tank, I Am I) került. Az ex-énekes és Rachel Bolan, a zenekar basszusgitárosa annak idején egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adott ki a kilépés/kirúgás körülményeiről.

Nyugodj békében, Johnny!