Az egykori Skid Row frontember, Sebastian Bach 2014. április 22-én Give ‘Em Hell címmel jelenteti meg eddigi legutolsó stúdiólemezét. A felvételek és a dalírás terén pedig egy igazi all-star csapat segítette a munkáját. Billy Idol gitárosa, Steve Stevens mellett az ex-Guns N’ Roses bőgős Duff McKagan, John 5 (Rob Zombie) és Jeff George gitárosok is szerepet kaptak az albumon. Az illusztris névsorhoz pedig Ozzy egykori gitárosa, Zakk Wylde (Black Label Society) is csatlakozott. A felállást a régóta Bach mellett játszó Bobby Jarzombek (Halford, Fates Warning, Riot) dobos Devin Bronson gitáros tette teljessé, utóbbi az énekes turnéján is részt vett. A lemez producere Bob Marlette (Black Sabbath, Alice Cooper, Rob Zombie stb.), akivel legutóbbi, a 2011-es Kicking & Screaming album is készült.

Azt nem tudni, hogy Sebastian kivel képzeli el a jövőt, de az újabb dalcsokor már kezdeti fázisban van. Ezt az ausztrál Hysteria magazinnak adott interjújában a frontember meg is erősítette:

„Több szólólemezt jelentettem már meg, és ezek alapvetően heavy metalosak voltak, úgyhogy ezt a stílust most hanyagolom kicsit. A lemezeimen mindig is volt agresszivitás, azonban most nem vagyok ilyen hangulatban, szóval nem fogom megjátszani magam, hogyha nem valós az érzés. Arra van most szükségem, hogy elkészítsem a lemezt, amit a Kalifornia-albumomnak hívok. Szeretném ha az új lemez sokkal inkább az ének köré épülne, mint a gitárra, a dobra és a basszusra. Nincs bajom a legutóbbi lemezeimmel, de ezek elég hasonlóak voltak, szóval eljött az idő, hogy egy más hangzású albumot készítsek. Jelenleg is ezen dolgozom, és nagyon ráálltam az akusztikus gitárra. Persze továbbra sem vetem meg az őrült riffet, bármit kihozhatok abból is. De elsősorban megpróbálom azt a lemezt elkészíteni, mely a zenémet eljuttatja a következő szintre. Az emberek szeretik a balladai hangomat is, és összességében ezt az énekstílust kedvelik tőlem. Én is szeretek így énekelni, ráadásul ilyen hangulatban vagyok, szóval a zene is harmónia dús és remek énektémákkal teli lesz.”