Megjelent az ‘50-es évek rock n’ roll és rockabilly zenéjének hangulatát fantasztikusan eredeti érzéssel hozó Egri Péter énekes-gitáros vezette MYSTERY GANG “Rockin’ Anthology” című új lemeze. Címéhez hűen a felvétel egy válogatásalbum a MYSTERY GANG 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A “studio live” a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újrafelvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg.

A lemezről korábban már hallható voltak az “I Got Boogie” és a “Wiggle Baby” című dalok, most pedig a “Run Chicken” is elérhető a zenekar Youtube csatornáján.

Mystery Gang: Run Chicken
Egri Pèter:
“A felvételek hallgatása közben elvész a tér, megszűnik az idő! Màr nem is fontos, hogy amerikai vagy magyar, már nem is fontos, hogy az 1950-es èvek, vagy a 21. szàzad… Mintha egy igazán túlfűtött, élő, vad Mystery Gang koncerten lennénk! Valamikor nem is a múltban, nem is a jelenben, hanem a jövőben! Kezdődhet az időutazás?”

Mystery Gang: Rockin’ Anthology az online felületeken

Mystery Gang: I Got Boogie
A zenekar eredetileg április 9-én a 23 éves Viva Las Vegas Rockabilly Weekend nagyszínpadán játszott volna ismét az amerikai közönségnek, ez azonban a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott hatósági intézkedések miatt 2021. áprilisában lesz megtartva. A fesztivál 2019-ben a legjobb helyi fesztiválnak járó “Best Music Festival in Las Vegas” díjat is elnyerte, ebben az évben a MYSTERY GANG már egyszer fellépett az eseményen magyar zenekarként elsőnek, a nagy sikerre való tekintettel pedig nagyszínpados fellépőként hívták őket vissza.

Mystery Gang: Wiggle Baby
Mystery Gang: Rockin’ Anthology
2020 // EDGE Records // EDGECD303
01. I Got Boogie
02. Wiggle Baby
03. Boogie Woogie Mad Man
04. Boppin’ On Fray Night
05. Sometimes I Feel Like A Rockabilly Star
06. Fly To The Moon
07. Shake Woman
08. Don’t Mess Around
09. Strip Poker
10. Wild And Animalistic
11. Bang Bang Boogie
12. Diamond Ring
13. Run Chicken
14. Lonely Moon
15. Woodoo Doll
16. Jumpin’ Around
17. Megőrülök érted (bonus track)