Megjelent a Lovecrose zenekar második stúdió albuma, amely az előző anyaghoz hasonlóan a Hammer Records (Edge records) gondozásában látta meg a napvilágot. A korong a novemberi Hammerworld magazin mellékleteként kapható, valamint a zenekar facebook oldalán is elérhető, továbbá a legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatókon is.  A 11 dalból álló lemezről a számok zöme single formájában kijött,  a lemez utolsó nagy promóciója a nemrég megjelent Árulás című klipes dal volt amiben Dudás Ivett (Tales of Evening) is vendégszerepelt.

A teljes lemez hangzásáért Simon István „Simi” felelt a No Silence Sound Studióból. A mix és a master itt készült el Gyulán, a felvételeket a zenekar gitáros/dalszerzője Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen. Az album és egyben a csapat új grafikai elemeit, logóit Devecz Ádám készítette el. A zenekar minél több dalhoz szeretett volna videós anyagot készíteni, így több partnerrel is dolgoztak együtt 2018tól. ([S]Syndrome production, No total films, Portrait Shot)

„Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk. Az a Lovecrose-os hangzás ami jellemez minket, és ahonnan elindultunk szerettük volna hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesitettük kicsit egy-két dalunkat, deathcore, hardcore elemek is felfedezhetőek, valamint ami talán sok mindenkinek nagy meglepetés volt az a legutóbb megjelent balladánk a Felkavar.

A még megjelent további dalok közül a Mindenható, Nyughatatlan, Por és hamu klasszikus metalcore elemekből építkezik, és ezek a legnépszerűbb, legnézettebb dalaink ezidáig. Jó visszajelzéseket kaptunk és a nézettségünk is jelentősen megnőtt az elmúlt másfél évben, amióta elindult a Minden Lángol lemez dalainak megjelenése.

Nagy kedvencünk lett a csapatunk új grafikája amit minél többféle merchen keresztül szeretnénk népszerűsíteni, ezek már elérhetőek a zenekar Facebook shopjában.

Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk ha minél több emberhez eljutna.” – Csiszár Ádám gitáros/dalszerző

A jelen levő vírus helyzet miatt sajnos a csapat koncertjei (sok más zenekarhoz hasonlóan) nagyon képlékenyek. A 2021-es tavaszi szezont van megcélozva, remélhetőleg akkor majd elindulhat a MINDEN LÁNGOL lemez bemutató koncertsorozata.

A Lemez elérhető:

Spotify : https://open.spotify.com/album/0VoJxjvuGxvB1s4DCElK25

Apple Music : https://music.apple.com/…/minden-l%C3%A1ngol/1539944138

Deezer : https://www.deezer.com/en/album/185678232

YouTube : https://www.youtube.com/c/Lovecroseofficial/playlists

Lovecrose:

Volner Márk – ének
Csiszár Ádám – gitár/ének
Szekeres Attila – gitár
Gerencsér Ádám – basszusgitár
Horváth Bence – dobok