Nagyon szomorú hírünk van. Ribarics Tamás, a Tales Of Evening gitárosa 2022. július 23-án elhunyt.

13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos tegnap elvesztette a harcot.

1976-ban született, 46 éves volt. 2011-ben alapító tajga volt a Tales Of Evening zenekarnak. 2012, az első Tales Of Evening lemez óta volt a H-Music művésze.
Riba családjának megható üzenete a zenész oldalán:
“Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre … Búcsúzom tőletek … drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim…”

Tales Of Evening – Jégvilág (official music video)
A Tales Of Evening üzenete:
“Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Barátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz!”

Tamás a Tales Of Evening tagjaként a zenekar eddig megjelent mind a négy nagylemezén játszott: Hajléktalan lélek (2012), Szilánkok (2015), A fény nyomában (2018), A New Dawn Awaits (2019).

A Covid időszak alatt, 2020 novemberében egy Riba 2020 munkacímű szólódallal jelentkezett: 
Ezt követte tavaly októberben a The River.
Isten veled Riba, jó utat – köszönjük a sok jó zenét, lemezeket, koncerteket!