A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg a zalaegerszegi Lovecrose zenekar második stúdióalbuma. Keresd a Relay/InMedio hálózatában és az Auchan, Interspar, Tesco hipermarketekben,  benzinkutakon, a Hammer Zenebarlangban, illetve megrendelheted a metalshop.hu oldalán is! A “Minden lángol” lemezen 11 dal hallható, ezek többsége már single formájában napvilágot látott, legutóbb a Dudás Ivett (Tales Of Evening) vendégszereplésével készült klipes “Árulás” jelent meg. A teljes lemez hangzásáért Simon István „Simi” felelt a No Silence Sound Studióból, a mix és a master Gyulán készült, a felvételeket a zenekar gitáros/dalszerzője Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen. Az album és egyben a csapat új grafikai elemeit, logóit Devecz Ádám készítette el.

Lovecrose – Árulás km. Dudás Ivett (Tales of Evening)
Csiszár Ádám gitáros/dalszerző korábban ezt mondta a lemezről és az Árulás dalról:

„Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk. Az a Lovecrose-os hangzás ami jellemez minket, és ahonnan elindultunk szerettük volna hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesítettük kicsit egy-két dalunkat, deathcore, hardcore elemek is felfedezhetőek, sokféle elektronikus betéttel. A zenei irány amit követünk és követni szeretnénk talán éppen ebben a dalban, az Árulásban koncentrálódik leginkább. Úgy éreztük erős szám lett, éppen ezért szerettünk volna hozzá egy klipet, és még a lemez megjelenés előtti utolsó időszakban ki is jönni ezzel a dallal. Köszönjük továbbá a Tales of Evening nagyszerű énekesnőjének, Dudás Ivettnek, hogy részt vett a projektünkben, rengeteget hozzátett a dalhoz!”
 
„Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk ha minél több emberhez eljutna, a jövő év eleje biztosan ennek az anyagnak a népszerűsítésével, koncertekkel fog telni. Lassan az új anyag próbáinak végéhez érünk, reméljük a helyzet úgy hozza hogy be is tudjuk majd mutatni minél több helyen.” – tette hozzá Ádám.

A második Lovecrose lemezről korábban megjelent dalok meghallgathatóak a zenekar youtube csatornáján

Lovecrose:
Volner Márk – ének
Csiszár Ádám – gitár/ének
Szekeres Attila – gitár
Gerencsér Ádám – basszusgitár
Horváth Bence – dobok

A teljes album hallgatása online felületeken:
songwhip.com/lovecrose/minden-langol 

HammerWorld No. 329. (2020. november)  rendelés ajándék Lovecrose CD-vel:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=22563