Tavaly év végén V címmel egy új digitális EP-vel jelentkezett a Dharma. Ritzel Aniék 5 dalos (Waves, Fear Transfusion, Dive Deeper, Hello Mother Earth, She Wolf) friss anyaga letölthető az iTunesAmazonGoogle Play oldalakról. Az EP-t a szegedi Black Hole Soundban rögzítették Vári Gábor segítségével. A Waves című dalhoz még májusban készített egy spontán hangulatú klipet a Dharma, némi retro beütéssel, Domonkos Sada és Szemendrey István hathatós segítségével. Egyébként a V című EP mind az öt dalához terveznek vizuális köntöst, a következő klip a Fear Transfusion nótához készült el:

“Elkészítettük a harmadik klipünket az előző évben megjelent V.kislemezünkhöz, ezúttal a Fear Transfusion dalra esett a választás, amelyben Mihály Gergely vendégszerepelt vokál fronton az Angertea zenekarból, természetesen a forgatásról sem hiányozhatott.

Szerettünk volna egy ironikus, társadalomkritikus hangvételű vizuális köntöst, ami szinkronban van a dal mondanivalójával, sajnos úgy látjuk, hogy egyre többen tengetik napjaikat agymosott birkaként, akiknek megmondhatják, hogy kiben vagy miben higgyenek, kihez imádkozzanak, miképp éljék az életüket és azt is hogyan vessenek véget annak…és a nyáj egyre drámaibban növekszik, a bégetés egyre hangosabb, miközben a gépezet a háttérben egyre nagyobb profitot szakít.

A képi anyagon ezúttal is Domonkos Sada és Szemendrey István párossal dolgoztunk, két napon keresztül szegedi helyszíneken. 

Külön köszönet Kőmíves Tominak, dobosunk fiának és Leskó Dénesnek, Kelemen Gergő testdublőrének, hogy állták a kiképzést a hosszú felvételek alatt, valamint Sütő-Udvari Theklának és Vecsernyés Viktóriának a segítségért.” 

A zenekar következő fellépése a Club202-ben, Március 13-án lesz a Tales of Evening lemezbemutató nagykoncertjének vendégeként.

A koncert Facebook oldala