Extinction(s) címmel november 23-án jelenik meg a Century Media kiadóhoz átszerződött, idén huszadik születésnapját ünneplő Unearth hetedik albuma, a 2014-es Watchers Of Rule lemez folytatása. Az új anyag producere Will Putney (Every Time I Die, Body Count, Gojira, Thy Art Is Murder, Silent Planet) volt a Graphic Nature stúdióban, a dobokat pedig a Killswitch Engage gitárosával, Adam D-vel rögzítették. A lemezről a harmadik lemezelőzetes daluk, a klippel kísért One With The Sun is napvilágra került.

A novemberi lemezbemutató turné a Fit for An Autopsy, a The Agony Scene, az I Am és a Traitors társaságában kerül megrendezésre Észak-Amerikában. Viszont jó hír, hogy március 31-én Budapestre is eljutnak majd a Darkest Hourral közös turnéjuk keretében, a metalcore-est további fellépői: Malevolence, Misery Signals, Left Behind. A koncert az A38 Hajón lesz.

Hatalmas metalcore ünnep Budapesten! A műfaj két fontos, több mint húsz éve meghatározó zenekara, a Darkest Hour és az Unearth közös headliner-turnéra indul (nem először). A tavaszi európai turnénak különös aktualitást ad az Unearth hamarosan megjelenő új nagylemeze.

A Darkest Hour és az Unearth hitelességéhez nem fér kétség, igazán találó hát a turné ‒ Manowart idéző ‒ címe: Halál a hamis metalcore-ra! Öt zenekar, monumentális, ötórás metalcore-túladagolás március 31-én az A38 Hajón!

Jegyárak:
– limitált darabszámú early bird: 4500 Ft
– kedvezményes elővétel a készlet erejéig: 5500 Ft
– 2. körös elővétel/helyszíni jegyár: 6500 Ft

A koncert Facebook oldala

Unearth – Extinction(s)
(November 23 – Century Media)

01. Incinerate
02. Dust
03. Survivalist
04. Cultivation Of Infection
05. The Hunt Begins
06. Hard Lines Downfall
07. King Of The Arctic
08. Sidewinder
09. No Reprisal
10. One With The Sun