Robert Fripp, a King Crimson gitárosa és felesége érdekes feldolgozással szórakoztatják a YouTube-csatornájuk nézőit, ahol a vizuális élmény felér a zenei megvalósításhoz. Robert Fripp a kortárs könnyűzene progresszív rock névvel illetett műfajának egyik legnagyobb hatású gitáros-zeneszerzője. Az 1968-ban alapított King Crimson zenekar tagjaként világszerte ismerik a nevét, de a koronavírus őt is otthonülésre kárhoztatta, ami egy turnézó, színpadhoz szokott zenész életében pokoli törés. Felesége szintén régi motoros a popszakmában, a 62 éves Toyah Willcox 1977 óta szerepel a világ színpadjain, fénykorában 8 Top 40-be került kislemezslágere volt.

A bezártságot nem bírva, egy kicsit feldobták Toyah YouTube-csatornáját, ahol immár közösen gyártják az otthon rögzített tartalmat. Főleg híres számok feldolgozásait adják elő, Robert Fripp és párja számtalan nótát feldolgozott már Motörheadtől ZZ Topon, Guns N’ Rosesen, Black Sabbathon, Nirvanán, Mötley Crüe-n és Metallicán át Billy Idolig.

Húsvét alkalmából az Iron Maiden The Number Of The Beast örökzöldje volt terítéken, a videóban pedig alkalomhoz illően Toyah nyuszijelmezben, répával a kezében énekli a dalt. Fájdalmas, csak erős idegzetűeknek.