Tavaly a svájci hard rocker Shakra is megrázta magát, ugyanis új albummal jelentkeztek, ráadásul ezzel (is) ünnepelték 25 éves jubileumukat. A Mad World album 2020. február 28-án jelent meg, az AFM Records jóvoltából, mint a 2017-es Snakes & Ladders nagylemez folytatása. Az új korongon is az a Mark Fox énekel, aki néhány év után, 2014-ben tért vissza a csapat élére. Az énekes öt év kihagyás után, 2014-ben csatlakozott újra a bandához. Mark Fox még a 2009-es Everest album megjelenése után távozott a zenekarból, helyére az indiai születésű John Prakesh lépett, vele két lemez is készült, a 2011-es Back On Track, valamint a 2013-as Powerplay.

A svájci hard rockerek továbbra is lendületben vannak: máris érkezett tőlük egy Break The Ice című új dal. Thom Blunier, Thomas Munster és Mark Fox szerzeménye még a Mad World album idején készült, de akkor lemaradt a lemezről, most viszont szabad utat kapott az AFM Recordstól, és kislemezként jelentették meg egy szöveges videó kíséretében.

A Shakra története során komoly hullámvölgyeket élt meg, de mindig kitartóan harcolt, jobbnál jobb lemezeket tettek le az asztalra és megannyi európai koncertet tudhatnak maguk mögött. Ennek eredménye többek közt az is, hogy Németországban és Svájcban rendszeres szereplői a zenei toplistáknak.