Az AFM Records gondozásában Final Advent címmel április 8-án jelenik meg az Amaranthe-ból is ismert Nils Molin énekes vezette svéd Dynazty nyolcadik nagylemeze, a 2020-as The Dark Delight album folytatása. A bandára a ’80-as évek hard rock zenéje volt a legnagyobb hatással, és ez a tényező erősen meghatározza minden albumuk hangzását. Ezt a stílust ötvözik a modern metal műfaj naprakész megszólalásával; ezáltal valami igazán egyedit alkotván.

Az új lemez – az előzetes közlemény szerint – a banda eddigi legkreatívabb, legerősebb és legdinamikusabb albumának ígérkezik. Alapvetően kemény metal-himnuszokra kell számítani, de a Dynazty-tól megszokott szuper-dallamok sem maradnak el! Elsőként az Advent című friss dal került bemutatásra az albumról, de most már a lemezt nyitó Power Of Will is tesztelhető, ráadásul klip is készült hozzá.
A Dynazty felállása így néz ki: Nils Molin (Amaranthe / ének), Love Magnusson (gitár), Georg Härnsten Egg (Dee Snider, Joe Lynn Turner / dobok), Mike Lavér (Lindemann, Joe Lynn Turner / gitár), Jonathan Olsson (Lindemann, PAIN / basszusgitár).