A CLUE zenekar 2012-ben alakult Budapesten. Még ebben az évben debütáltak a C.Q. kislemezzel, amelyet a What’s on your Mind EP követett 2014-ben. A dal- és refréncentrikus hozzáállással megírt dalokat az ösztönös, rock ‘n’ roll-os lendületesség és a groove-ok mellett kidolgozott dallamok, és intenzív hangulatok jellemzik, amelyben fontos jelentősége van a spirituális töltetű dalszövegeknek is. A leginkább grunge-ként definiálható zenét stoner és doom elemekkel ötvözik. Tavaly nyáron debütált a WWW című daluk és a hozzá tartozó klip, a nóta pedig előfutára volt a SunCult című első CLUE nagylemeznek. A korong pedig elsőként a mi műsorunkban debütál majd.

hairmetal flyer 20160508Május 21-én második alkalommal kerül megrendezésre a munkacímén csak Hajmetal Fesztiválnak nevezett örömünnep, mely a 80-as évek legnagyobb dallamos metal, hard rock, glam és AOR slágerek interpretálása, a hazai rock színtér kiválóságaitól. Felcsendülnek a klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is, olyan kedvencektől a teljesség igénye nélkül mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Whitesnake, a Poison vagy a Foreigner. Ezen kult bandák dalait a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságai fogják Nektek megszólaltatni, nem is akárhogyan. Műsorunk második órájában vendégül látjuk Gellér Tomit, vele minden részletre kitérünk majd, aztán május 21-én irány a Barba Negra Music Club!

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!