Múlthéten megnyitotta kapuit a Barba Negra Track, ami egészen az ősz elejéig várja majd a szórakozni vágyókat a Rákóczi-híd budai hídfőjénél. Jobbnál jobb koncertek várnak majd mindenkit, nagyon széles zenei palettán. Persze mi rockerek, metálosok sem fogunk kint rekedni. Jó pár nagyon jó bulinak lehetünk majd szem és fültanúi. Egyik ilyen, a május 14-i, szombati Depresszió koncert lesz. Halász Feriék, már visszatérő vendégnek számítanak a Trackben, így idén sem fért kétség ahhoz, hogy megint szétzúzzák majd a színpad deszkáit.

Azt már megszokhattuk, hogy hazánk egyik legnépszerűbb rock zenekara, évről évre, egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezve, egyre jobb hangulatú koncerteket ad. Elmúlt már az az idő mikor Depi koncertekre szinte kizárólag, 14-18 éves lányok jártak. Mára már teljesen színes a rajongók palettája, most sem lesz ez másként.
Abban viszont mindenképpen egy minden eddiginél különlegesebb koncertre számíthatunk, hogy az est egyik vendége a szombathelyi Strong Deformity zenekar lesz. A Srácok a kilencvenes évek végének kétezres évek elejének egyik legérdekesebb zenei felfogással rendelkező csapata volt. Zenéjük messze megelőzte a hazánkban uralkodó irányzatokat, sőt világszinten is olyat mutattak ami akkor még nem igazán volt divatban. Sajnos az ezredforduló után a csapat szögre akasztotta hangszereit, így státuszuk mindig is az underground egyik legalulértékeltebbje maradt. Szerencsére az utóbbi években ismét aktivizálódni kezdtek, így egy pár visszatérő buli után, az utóbbi évtized legnagyobb Strong Deformity koncertjére készülhetünk a Depresszió előtt. Má rcsak ezért is megéri majd kilátogatni.

A felhőtlen bulit (reméljük esni sem fog) a kecskeméti Nova Prospect zenekar nyitja majd. Mindhárom csapatét megéri kilátogatni, így ajánljuk, érkezzetek időben.

Facebook Esemény: ITT!

2016. május 14.
DEPRESSZIÓ ▲ NOVA PROSPECT ▲ STRONG DEFORMITY
BARBA NEGRA TRACK 
Budapest XI. kerület, Neumann János utca 2.

18:00 ▲ Kapunyitás
18:40 ▲ Nova Prospect ▲ vendég
19:30 ▲ Strong Deformity ▲ különleges vendég
20:30 ▲ DEPRESSZIÓ

JEGYEK:

▲ 1500 Ft,- ▲ Elfogyott
▲ 2000 Ft,- ▲ a készlet erejéig
▲ 2500 Ft,- ▲JEGYÉRTÉKESÍTÉS▲ Barba Negra Track jegypénztára
▲ Nyitvatartás:
▲ hétfőtől szombatig: 15.00 – 20.30
▲ programnapokon: 15.00 – 21.30
▲ Cím ▲ 1117 Budapest, Neumann János utca 2.ONLINE:▲ Barba Negra Track rendszerében ▲
http://track.barbanegra.hu/depresszio_20160514▲ Ticketportal rendszerében ▲
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41506▲ Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
http://broadway.jegy.hu/program/depresszio-59831/332773