Vadonatúj dallal és videoklippel jelentkezett a Molnár Róbert Band. Az egykori Árnyak és October énekes új zenekarában a szintén az Árnyakból ismerhető Papp István gitáros-zeneszerzővel közösen folytatta a zenélést, így nem csoda, hogy a daltól is azt kapjuk, amire várunk: húzós gótikus dark rock sok billentyűvel, karcos gitárral, mély énekkel és a mélységbe vezető szöveggel, mely bármelyik Árnyak albumon elfért volna.

Molnár Róbert Band – Valami álom (Hivatalos videoklip)
Molnár Róbert énekes-szövegíró az új klipes dal kapcsán:

“Nagyon szeretjük az erős, sötét, fekete-fehér klipeket, ezért is ilyet készítettünk. Bár a dal szövege az elmúlásról, az embert állandóan követő, visszatérő szomorúságról szól, hogy minden nappal közelítünk a vége felé, van valamiféle kiút. Ez pedig az álmodozás, a befelé elvonulás, a hétköznapok öröme. Ezért is van egy óriási csavar a klipben, amit nem akarnék lelőni. De az biztos, hogy aki eddig látta, az borzongva nézte, majd a végén vigyorogva állt fel. Természetesen ez a dal is rajta lesz a hamarosan megjelenő single albumon, és persze az őszi-téli koncerteken is játszani fogjuk!”

A csapat hamarosan három dalos kislemezzel érkezik és már a következő klipjét forgatja. Idén még a Fekete Zaj Fesztiválon, Szolnokon, a budapesti S8-ban és Szegeden találkozhatunk velük élőben.

Dark Dance Project V. – S8 Underground Club
Clue, Molnár Róbert Band, Sentio Ergo Sum, Camp Fire Melancholy, ABFRA, Senga

Molnár Róbert Band a hazai dark rock műfaj egyik legismertebb arcának csapata. Robi több, mint 10 évig az Árnyak frontembere volt, hat album, több száz koncert, két német és francia turné, rengeteg fesztivál fellépés, számos videoklip van a hátuk mögött. Később megalapította a hasonló műfajban utazó Octobert, melynek összes lemeze kiváló kritikákat kapott, dalaikat pedig számtalan erdélyi turnén, fesztivál fellépésen és hazai koncerten mutatták be. Az énekes 2016-ban saját néven alapított zenekart, a Papp István gitárossal (Árnyak) alkotott duó hamarosan egy évek óta stabil, kiváló ritmusszekcióval egészült ki, Varró Gábor basszusgitáros és Dancza Viktor dobos személyében.

Az új dalok mellett a Molnár Róbert Band a főhős mindkét előző csapatától játszik dalokat, a koncertek gerincét Árnyak nóták adják, ezek mellett October dalok is előkerülnek és néhány feldolgozás, például a Paradise Losttól, vagy éppen az F. O. Systemtől.