A stoner/sludge metálban utazó (barátok között csak “szmóker-metál”) RED SWAMP új klipet dobott ki a 2021 őszén megjelenő harmadik “Time to Die” című nagylemezéhez.

A “Stoned” a harmadik bemutatott dal az új albumról és a banda legbetépettebb állapotát tükrözi. A felbukkanó szétcsúszott gitárszóló pedig nem más, mint Takács József “Jozzy” műve, tökéletesen elkapva a trekk hangulatát. A vájtfülűek még egy kis aláfestő kongajátékot is felfedezhetnek, melynek elkövetője Kerényi Nemimre Ákos volt.

A “Stoned” klipjét a zenekar a cserkeszőlői Tanyafeszten vette fel, ahol a fesztivál atmoszférája kiváló táptalajt biztosított a forgatáshoz és a megfelelő kedélyállapot megjelenítéséhez. A képek és a vágás Horváth Richárd keze munkáját dicsérik.

A RED SWAMP szeptember 10-én a budapesti Robotban tartja idei egyetlen fővárosi koncertjét (link), ezért érdemes őket elcsípni még az esetleges korlátozások előtt. Vendégük lesz a fergeteges osztrák dallamos death-metal csapat, a Croword, amely szintén új albummal jelentkezett nemrég.

Az elővételes jegyvásárlók a helyszínen választhatnak maguknak egy ajándék Red Swamp CD-t a jegyük felmutatásával. Jegyek erre a linkre kattintva vásárolhatóak: https://tixa.hu/robot_20210910

Az eseményre itt lehet visszajelezni

És akkor jöjjön a vadonatúj klip, melyet Horváth Richárd készített: