Ugyan a Kalapács, Dalriada, Alcohol és a Continoom zenekarokkal közös Rock-ON! Tour-A néhány állomása a kényszer szülte nehéz helyzet következtében elmaradt, illetve későbbi időpontra került, a “#maradjotthon” és a kijárási korlátozás alatt sem tétlenkedik a Palmetta zenekar. A magyar népzenét rockkal és akusztikus produkciókkal keverő csapat az elmúlt hónapokban folyamatosan újabb élő felvételekkel jelentkezett a tavalyi Barba Negra Track-es koncertről, ezeket pedig egy forgatott klip követni fogja. 

Palmetta – Indulj el egy úton…

Kima Norbi zenekarvezető a zenekar további terveit is megosztotta a közeljövőre nézve:
A zenekar a karanténban is pörög, folyamatban van egy MTVA-beli szereplés, felvettük a kapcsolatot a Rocker Rádióval, szervezzük az új klipforgatást, új zenekarfotózást stb., szóval minden olyan feladatot, amit lehet a távolból intézni. Sajnos a turnét kettévágta ez a szerencsétlen helyzet, de jelenleg mindenki egészsége a legfontosabb. Az elmaradt koncerteket ősszel pótoljuk, három új dátum már meg is érkezett. Vigyázzatok magatokra, és a karantén alatt is #hallgasspalmettát.” Jelenleg az otthonmaradást az új klip körüli szervezési feladatokkal tölti a csapat, melyet a forgatás-vágás követ a veszélyhelyzet lejártával. A választott nóta a “Hej tulipán…“, a “Kavalkád” című jubileumi nagylemez első dala. 

“Kavalkád” rendelés:

Márciusban stúdióztak is, kivételesen nem új lemez készült, hanem Seregély Csillával, a csapathoz tavaly nyáron csatlakozott új énekesővel vettek újra 3 dalt a “Kavalkád” lemezről. 

“Kavalkád” online:

Palmetta – Ha kimegyek a doberdói harctérre…