Nem sokáig tartott a régi-új dobos, Pálmai Zoltán második korszaka a P. Mobil zenekarban, ezt a zenekarvezető, Schuster Lóránt rövid közleményben adta hírül:

„Minden mobilosnak! A P. Mobil és Pálmai Zoltán dobos kétéves együttműködése véget ért, és azt közös megegyezéssel nem hosszabbítják meg. A P. Mobil új dobosa Gulyás Máté (ex-Ozone Mama). Az új felállás 2022. január 8-án, az Analog Music Hallban mutatkozik be.”

Pálmai Zoltán a P. Mobil mellett olyan jelentős együttesek tagja volt, mint a Germinál, Theátrum, az Illés-együttes, a Hobo Blues Band, a P. Box ,a Beatrice és a B52. Ő az egyetlen zenész, aki elmondhatja magáról, hogy mind a három „fekete bárány” zenekarban megfordult. 1974 és 1978 között, valamint 2020-tól ismét a P. Mobil tagja. Vele készültek a Budai Ifjúsági Parkban 1977 nyarán felvett koncertfelvételek, amelyek jelenleg dobozban vannak, illetve elvesztek, de gyengébb másolataik megtalálhatóak az interneten.

A P. Mobil zenekar a budapesti Analog Music Hallban tartja a 2022-es év első koncertjét.

Az újévi koncerten az ismertek mellett olyan ritkán játszott, de közkedvelt dalok is helyet kapnak, amelyeket a rendszeresen koncertjeiket látogatók sem hallhattak évek óta.

Igazi apák-fiaik koncert lesz ez; vendégnek ugyanis az egyre népszerűbb Mudfield zenekart hívták meg, akik szintén teljes értékű, másfél órás koncertet játszanak, és itt mutatják be a napokban Szörnyeteg címmel megjelent harmadik lemezüket.

A két zenekar két nagyon eltérő generáció és ez adja az est különlegességét. A közös pont a nyers erő, a  rockzene feltétlen tisztelete.“

Menetrend:
18.00 – kapunyitás
19.00 – Mudfield Szörnyeteg lemezbemutató koncert
21.00 – P. Mobil újévi koncert

A jegyek beszerezhetők a helyszínen koncert előtt, de aki biztosra akar menni az a Rock1 jegyiroda netes felületén is lecsaphat rájuk.