Nagy Gergő szentendrei zenész. 9 éves korában kezdett el hegedülni, majd 16 évesen gitárt ragadott a kezébe és autodidakta módon kezdett el rajta tanulni. 2013 óta Hibriddel közösen készítenek zenei alapokat és már rengeteg előadóval működött együtt. 2016-ban különdíjas lett a Brains által meghirdetett Stand Firm Remixversenyen, valamint, hogy bővítse zenei tudását az év elején Jónás Tamás tanítványa lett. Kedvencei közé tartozik Andy James, Angel Vivaldi és Guthrie Govan.

Nagy Gergő gitáros első kislemeze Beneath My Skin címmel 2016-ban jelent meg. Olyan zenészek közreműködésével jött létre a lemez, mint Kreisz Dóri, aki a nagy sikert aratott Grease – You’re The One That I Want Andy Rehfeldt –féle metal feldolgozásban screamel vagy Dejan Toracki, aki egy szerb származású ausztrál gitáros (2008-ban Joe Satriani előtt lépett fel a Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock Brisbane-i showján). A kislemezen 5 dal található. A keverési munkák nagy részét a hazai rap műfajban ismert Hibrid végezte.

Most azonban The Sounds Of Veins címmel megjelent a folytatás. Ami a 4 dalt tartalmazó EP-t illeti, a doboknál Virányi János ül, az énekbetétet Török Péter (Feketepéter) követte el, valamint Kreisz Dóri is közreműködik. A stúdiós keverési munkákat Simon István (No Silence Studios) végezte, a grafikai munkát pedig Devecz Ádám (SUNDSGN). A lemez elérhető a különböző digitális platformokon is mint pl. Spotify, iTunes, Bandcamp stb.