Még 2018 legvégén mutatta be első dalát, a klippel kísért Titkos háborút, az az Imperium nevet viselő zenekar, amit a Nevergreen billentyűse, Matláry Miklós hozott össze, többek között Ámok és ex-Wisdom tagokkal. Azóta csak egy Kalapács-feldolgozás született az Imperiumtól, most azonban új év, új dalok! 2022-ben érkezik az Imperium, azaz Matláry Miklós (Nevergreen, Kreaton, Ámok) billentyűs dalszerző új zenekarának az Imperiumnak az első albuma, erről hallgatható meg a “A Holtak Nevében“. A zenét Matláry Miklós mellett a basszusgitáros Ispán András írta, a dalszöveg Miklós azonnal felismerhető karakterével, sajnos nagyon is aktuális.
Az Imperium tagsága (Dr. Jekyll – ének, Matláry Miklós – billentyűs hangszerek, Ispán András – basszusgitár, Rusity Vlado – gitár, Németh Attila – dobok) erre a dalra kiegészült egy remek gitárszóló erejéig Szijártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela).

Az album 2022 tavaszára várható, ha minden jól alakul. Előreláthatólag 11-12 dal kap helyet a lemezen, amelyen három feldolgozás lesz és sok vendégzenész is hozzájárul az Imperium színesítéshez, mint pl. Szijártó Zsolt, aki A Holtak nevében dalon feljátszotta a gitárszólót. A csapattól eddig két felvélel volt hallható a “Titkos háború” és a “Nem az, ami megöl”, utóbbi egy Kalapács feldolgozás, mindkét dal linkje megtalálható az új videó végén!

Dr. Jekyll – ének
Matláry Miklós – billentyűs hangszerek
Ispán András – basszusgitár
Rusity Vlado – gitár
Németh Attila – dobok