Bár minden idők első heavy metal zenekara, a Black Sabbath végérvényesen visszavonult, tavaly novemberben a banda frontembere, Ozzy Osbourne is bejelentette, hogy visszavonulót fúj. A Mester ugyanis kétéves búcsúturnét jelentett be. A körút április végén Floridában startolt és a hírek szerint 2020-ig tart majd – és bár 1992-ben is búcsúturnét csinált Ozzy Osbourne a No More Tours turnéval, de akkor nem gondolta komolyan, ezúttal azonban úgy lett beharangozva, hogy tényleg az utolsó, megaméretű hagyományos turné lesz az énekestől, aki december elején már 70. születésnapját fogja tölteni.

Ozzy azonban nem lenne, Ozzy, ha nem kavarta volna meg az állóvizet azzal, hogy nem ez lesz az utolsó turné, hiába az a neve, ami. Erről a The Inquirernek is említést tett:

„Csupán azt fejezem be, amit most csinálok: hogy folyamatosan járom a világot. Jó lenne, ha megértenék az emberek, hogy nem fogok nyugdíjba vonulni. Talán a nehezen érthető angol kiejtésem tehet róla? A turné No More Tours néven fut, nem pedig No More Tours Ever. Érthető, nem? Azt mondjuk leszögezem, mivel ma már unokáim is vannak, akikkel szeretnék együtt lenni. Sajnos a gyerekeimmel nem töltöttem annak idején annyi időt, mint szerettem volna.”

Ozzy 2019 elején ismét az Atlanti-óceán keleti oldalán játszik majd, méghozzá a Judas Priest társaságában. Maga a következő európai turné egyébként január 30-án indul Dublinban, és március 3-án ér véget Barcelonában. A koncertek sajnos Észak- és Nyugat-Európára korlátozódnak, még osztrák dátum sem lesz: aki a legközelebb akarja elcsípni őket, annak február 13-án Münchenig, az Olympiahalléig kell utaznia. Ozzy zenekarában továbbra is Zakk Wylde gitáros, Rob „Blasko” Nicholson basszer, Tommy Clufetos dobos és Adam Wakeman billentyűs játszik.