Április végén jelentette be, Sy Keeler énekes, hogy fájó szívvel, de dönteni kényszerült az Onslaught zenekar és rendes állása között, így végül kiszállt a csapatból. Sy Keeler az 1986-os második Onslaught album, a The Force előtt csatlakozott a bandához, 1988-ban azonban Steve Grimmett (Grim Reaper) vette át a helyét. Az 1991-ben feloszlott banda 2004-ben tért vissza, akkor már ismét Sy Keelerrel, akivel három új korszakos lemez született.

A banda sem teketóriázott sokat, gyorsan megtalálta új frontemberét az Onslaught. Az új énekes David Garnett (Bull-Riff Stampede) lett, aki februárban, a svédországi Umeå-beli House Of Metal fesztiválon már fellépett a zenekarral, igaz, akkor még hivatalosan szó sem volt róla, hogy ő lesz az új énekes.

Az Onslaught már másfél éve megkezdte a 2013-as VI album folytatásának munkálatait, amely valamikor idén jelenik meg az AFM gondozásában, és a Motörhead klasszikus triójának emléket állító A Perfect Day To Die dalt már tavaly bemutatták róla előzetesen. Innentől persze a legnagyobb kérdés, hogy újraénekeltetik-e David Garnett-tel az albumot.

Az Onslaught klasszikusnak számító 1989-es In Search Of Sanity lemezéről ITT olvashattok bővebben.