Noha a budapesti Exopop formáció alig fél éve bukkant fel a hazai zenei piacon, máris jópár dallal megörvendeztette már a rockzene kedvelőit. Vadonatúj videóklipjük A szakadék mélyén címet kapta, mely a 2020 februárban megjelent Minden út végén című kétrészes kiadványuk záródalához készült. A két rész egyfajta folytatásos sztori, melyben a főhős jellemfejlődését kísérheti végig a hallgató. Az öttagú zenekar nevét az univerzum iránti közös érdeklődés szülte, mely naprendszeren kívüli lakosságot – extraszoláris populáció, röviden: Exopop – jelent. A srácok célja, hogy minél változatosabb helyszíneken, telt házas koncerteket adjon azoknak, akik nem ijednek meg egy kis testmozgástól sem.
2018-ban egy félresiklott londoni zenekar után Veréb Zoli (gitár) úgy gondolta, hogy újraszervezi a zenekarát, immár magyar színekben. Elsőként Horváth Bálint (gitár) csatlakozott a kezdeményezéshez, magával hozva Dénes Ádámot (basszusgitár), akivel már több formációban is játszottak együtt régebben. A sort Dolmán Attila (Atee) követte (dobok), aki számos produkcióban csépelte már a dobbőröket, többek között előző zenekarával A Dal című kereskedelmi televíziós műsorban is fellépett.

A banda 2019 márciusában lett teljes, amikor hosszas keresgélés után Phil (Fülöp Ádám – ének) tűnt a legjobb választásnak a frontemberi szerepre. Phil is ‘öreg’ motoros már a szakmában, jelenleg is egy sikeres emlékzenekar gitárosa épp, ha nem énekel. Ekkor vették fel az Exopop nevet. Közel fél évnyi gondos és alapos előkészület után 2019 októberében szerzői kiadásban piacra dobták az első 3 dalt tartalmazó lemezüket, amit professzionális körülmények között rögzítettek. A Minden út végén I. című első kiadványt 2020 februárjában szintén 3 dallal kiegészülve, Minden út végén II. címmel jelentették meg, az elsőhöz hasonlóan CD- és online megjelenés formájában.