Agony címmel június 3-án az osztrák Napalm Records gondozásában jelenik meg a brazil thrasher csajtrió Nervosa második albuma, a 2014-es Victim Of Yourself debüt folytatása. Az amazonok a híres Sylvia Massy-t (Exodus, System Of A Down, Tool, Avatar) választották a lemez producerének, de a munkálatokba besegített Brendan Duffey is. A keverést Andy Classen végezte. Az első ízelítő dal-premier az Intolerance Means War szöveges videója volt; most pedig napvilágot látott a Hostages című dal klipje is:

A Nervosa szeptember 15-től nagyszabású európai turnéra indul, a Destruction, a Flotsam & Jetsam és az Enforcer vendégeként.

Victim Of Yourself címmel 2014. február 28-án adta ki Európában az osztrák Napalm Records a három thrasher csajból álló, 2010-ben alakult brazil Nervosa első nagylemezét. A lemez produkciós munkái, a keverés és a maszterizálás Heros Trench és Pompeu neveihez fűződnek – mindketten a veterán brazil thrash banda, a Korzus tagjai. A felvételek abban a Mr. Som Stúdióban zajlottak, ahol a Nervosa első, Time Of Death című EP-jét is rögzítette 2012-ben. A dobos Pitchu Ferraz 2013-ban érkezett a bandába, korábban az Ajnában és a Hellsakurában püfölte a bőröket. A három amazon az Into Moshpit dalhoz klipet is készített:

Nervosa – Agony
(Június 03 – Napalm Records)

01. Arrogance
02. Theory Of Conspiracy
03. Deception
04. Intolerance Means War
05. Guerra Santa
06. Failed System
07. Hostages
08. Surrounded By Serpents
09. CyberWar
10. Hypocrisy
11. Devastation
12. Wayfarer (bónusz)