Vadonatúj dallal és videoklippel jelentkezett a Molnár Róbert Band. Az egykori Árnyak és October énekes új zenekarában a szintén az Árnyakból ismerhető Papp István gitáros-zeneszerzővel közösen folytatta a zenélést, így nem csoda, hogy a Látlak téged című daltól is azt kapjuk, amire várunk: húzós gótikus dark rock sok billentyűvel, karcos gitárral, mély énekkel és a mélységbe vezető szöveggel, mely bármelyik Árnyak albumon elfért volna.
Molnár Róbert Band a hazai dark rock műfaj egyik legismertebb arcának csapata. Robi több, mint 10 évig az Árnyak frontembere volt, hat album, több száz koncert, két német és francia turné, rengeteg fesztivál fellépés, számos videoklip van a hátuk mögött. Később megalapította a hasonló műfajban utazó Octobert, melynek összes lemeze kiváló kritikákat kapott, dalaikat pedig számtalan erdélyi turnén, fesztivál fellépésen és hazai koncerten mutatták be. Az énekes 2016-ban saját néven alapított zenekart, a Papp István gitárossal (Árnyak) alkotott duó hamarosan egy évek óta stabil, kiváló ritmusszekcióval egészült ki, Varró Gábor basszusgitáros és Dancza Viktor dobos személyében.

Az új dalok mellett a Molnár Róbert Band a főhős mindkét előző csapatától játszik dalokat, a koncertek gerincét Árnyak nóták adják, ezek mellett October dalok is előkerülnek és néhány feldolgozás, például a Paradise Losttól, vagy éppen az F. O. Systemtől.