Már több népszerű online felületen (Spotify, Apple Music, Amazon, Deezer, Napster, iTunes) is végighallgathatod, megveheted, letöltheted a Molnár Róbert Band “Látlak téged” című három dalos digitális kislemezét. Az új single minden ízében különleges, hiszen egy kiváló új nóta mellett Robi két előző bandájának egy-egy kiadatlan dala is szerepel rajta. Így mind a kultikusnak számító Árnyak, mind az October rajongói csodás ajándékot kaptak az év végén: egy-egy kiadatlan, ismeretlen, eddig a fiók mélyén heverő dalt a két csapattól.

“Látlak téged” single online streaming

Molnár Róbert Band: Látlak téged (Hivatalos videoklip)




Molnár Róbert, énekes, dalszerző:

„Rengeteg dala született mind az Árnyaknak, mind az Octobernek, amelyekre már vagy nem jutott idő, vagy egyszerűen nem fértek fel az adott lemezre. Az Árnyak több mint 25 éve – még persze kazettán – megjelent Pengeélen demóján is volt három olyan dal, amely már nem került fel az első hivatalos lemezre, így csak maroknyi emberhez jutott el. Érdekes módon az Olyan vagy, mint én teljesen vállalható érett fejjel, 25 év után is, mind szövegében, mind zeneileg – nem is véletlen, hiszen ugyanaz a Papp Pista írta a zenét, aki a Bandban gitározik, a szövegben pedig ugyanúgy a mélységet keresem, mint azóta is. Az eddig ismeretlen October dal frissebb ennél, mindig fájt, hogy nem került lemezre, azt hiszem, mind magamnak, mind az Octobert kedvelőknek, mind a dal zeneszerzőjének tartoztam ennyivel. A szöveg akkor született, mikor úgy gondoltam, csinálok én egy jó nagy karriert Budapesten. No persze 🙂 Nyilván sem a karrier, sem Pest nem volt nekem való. Fél év után rohantam vissza az én édes Tiszámhoz, az Alföldhöz, a fákhoz, a nyugalomhoz, a fecskékhez 🙂 Az új dalról pedig nem is akarok semmit mondani, hallgassátok, szeressétek 🙂 És még valami: iszonyúan hiányoztok, bőgni fogok örömömben, ha végre koncertezhetünk!”

Már készül a következő klip a “Budapesten nincsenek fecskék” című October dalhoz, a csapat előző kislemeze, videoklipjei pedig itt találhatók:

A 16 éve feloszlott Árnyak már joggal viseli a kultikus státuszt a gótikus/dark rock hazai szerelmesei között, az October pedig sokak örömére vitte tovább két lemezzel ezt a borongós műfajt. Molnár Róbert énekes-szövegíró és Papp István gitáros-dalszerző ezzel a zenekarral az Árnyak szellemiségét éleszti újra, ám a főhős mindkét előző csapatától játszanak dalokat, a koncertek gerincét Árnyak nóták adják, ezek mellett October dalok is előkerülnek és néhány feldolgozás, például a Paradise Losttól, vagy éppen az F. O. Systemtől.