Kori néven, egy teljesen új formáció élén, debreceni fiatal zenésztársakkal tért vissza a P. BoxOmen és Szfinx zenekarokból ismert Koroknai Árpád énekes. A bemutatkozó “Tegnapután” című dal Kozma Norbert (Rúzsa Magdi, stb.) gitáros szerzeménye, melyhez Kori írta az énektémát és a dalszöveget, és debrecen legmagasabb pontján forgattak hozzá videoklipet a Hypermedia stábjával. A dalt szombaton a debreceni Roncsbárban mutatják be élőben.

KORI feat. KOZMA: Tegnapután (Hivatalos videoklip)
Kori az új zenekarról, dalról és jövőbeli tervekről: 

“Miután a P. Box zenekarral szünetbe kezdtünk, azonnal nekiálltunk építkezni, amit a vírus okozta leállás sajnos meg is rekesztett egy kicsit. Új dalokat ez időszak alatt is folyamatosan írtunk, de elsősorban azt szerettük volna, ha koncertprogramunk áll bevetésre készen.

A Tegnapután egy igazi rock nóta, könnyen megjegyezhető dallamokkal, erős billentyűs részekkel, de igyekeztünk kissé eltérni benne a hagyományos verze-refrén felépítéstől, a refrén dalszövege is változik benne. A dal címe kisfiam szóhasználata, ő még egész sajátosan használ kifejezéseket a mára, holnapra, ami ehhez a dalhoz pont illett is. 🙂  

Az új srácokkal teljesen egy hullámhosszon vagyunk zeneileg, így sokkal szabadabban zajlik a munka is, nem kell semmilyen elvárásnak megfelelnünk. Az alapvető attitűd változatlan, az újkori P. Box dalokból megszokott dallamos hard rock jellemzi a készülő dalokat, melyekkel egyre inkább szeretnénk színesíteni a koncertprogramot is, mire elkészül az első nagylemezünk!”

A zenekar augusztus 15-én, szombaton Debrecenben egy ingyenes koncerten mutatkozik be élőben, melynek gerincét P. Box és Omen dalok adják, de elhangzanak Szfinx, és teljesen új dalok is, tehát egy teljesen átfogó Koroknai Árpád életmű-koncertet láthatnak az érdeklődők a Roncsbárban, ahol olyan vendégek is csatlakoznak hozzájuk, mint Kozma Norbi (gitár), Monok Tomi (basszusgitár – Szfinx, Acoustic Gallery), Volosinovszki “Cini” János (dob – Szfinx, Acoustic Gallery).

KORI tagok: Koroknai Árpád – énekSimonyi László – gitár, vokálNémeth Attila – billentyűMiski Zoltán – bassSávai Bence – dob

KORI bemutatkozó koncert // Debrecen, Roncsbár // Facebook esemény