A 2020. július 31-re a Barba Negra Trackbe tervezett Philip H. Anselmo & The Illegals koncert halasztásra került. A rendezvény új időpontban 2021. augusztus 4-én a Barba Negra Trackben kerül megrendezésre. A 2020. július 31-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg a belépőiteket!

Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2020. augusztus 31-én éjfélig.

Philip H. Anselmo nem szimplán kitaposta a saját, választott útját, hanem egyenesen bulldózerrel ment végig rajta. Karakteres jelenléte vezette a Panterát Grammy-jelöléshez, világszerte 20 millió eladott album sikeréhez, és több ezernyi rajongó tiszteletéhez. A Down zenekar ezzel egy időben vált egy önmagában is megbecsült entitássá, köszönhetően az aranylemezes debüt-albumnak, és további három nagysikerű stúdiólemeznek. Anselmo harmadik bandája, a Superjoint 2016-ban tért vissza; a frontember továbbá ekkor alapította meg a Scour projektet, valamint állt össze Bill Moseley horror-ikonnal, a Bill & Phil projektben. Mindemellett természetesen ott van a Philip H. Anselmo & The Illegals nevezetű banda is, ami a frontember elsőszámú szólóbandájaként funkcionál.

PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS
PERFORM A VULGAR DISPLAY OF PANTERA

Barba Negra Track, Budapest
2021. augusztusus 4.

Online – Rock1