A Steel Panther zenekar öt napja publikálta a nyár elejére tervezett, és így elhalasztásra került Heavy Metal Rules turné új időpontját, így a hazai fellépés napja is megvan: Budapesten 2021. július 2-án pótolják majd a június 14-éről elhalasztott fellépést. A helyszín változatlanul a Barba Negra Track, a korábban megváltott jegyek érvényesek az új időpontra.

Heavy Metal Rules címmel szeptember 27-én jelent meg a Steel Panther ötödik albuma, a 2017-es Lower The Bar lemez folytatása, amelynek ezúttal is Jay Ruston volt a producere. A srácok továbbra sem változtattak a recepten, szóval a glam és a ’80-as évekbeli hard rock legjobb hagyományait gyúrták egybe. A Steel Panther július 17-én, pályafutása során első ízben végre Magyarországon is fellépett. A helyszín a Barba Negra Track volt, élménybeszámolót ITT olvashattok.

Aki esetleg lemaradt a fergeteges buliról, újabb lehetőséget kap, hogy élőben is megnézze a srácokat, ugyanis a Steel Panther visszatér Magyarországa. A koncert ezúttal is a Barba Negra Trackben lesz, július 2-án.
A CONCERTO Music bemutatja: STEEL PANTHER – Heavy Metal Rules Tour 

2021. július 2.
Budapest, Barba Negra Track
Belépő: early bird jegyek 7900 Ft, normál elővélben 8900 Ft, június 1-től 9900
Jegyek kaphatók a www.tixa.hués www.rock1.huweboldalakon, valamint a Ticketportal hálózatában. Early bird jegyek csak a Tixa és a Rock1 oldalakon kaphatók.