Már több felvétel végignézhető a Karthago július 10-én megjelent DVD kiadványáról, amely a zenekar fennállásának 40. évét 2019. 04. 13-án teltházzal ünneplő “Együtt 40 éve” jubileumi Aréna nagykoncertjét örökítette meg. A DVD hang -és videofelvétele kapható szimpla DVD változatban, illetve 2 CD + 2 DVD DIGI BOX kiadásban, a lehető legjobb minőségben, újravágva, tömörítetlen, PCM sztereó hanggal, ajándék poszterrel és rengeteg bónusz anyaggal. A kiadvány a korábban televízióban leadott változathoz képest  bő fél órával hosszabb műsort tartalmaz, azaz a koncert teljes terjedelmében tekinthető meg, mindemellett rengeteg exkluzív bónusz tartalommal érkezik, melyek között televíziós interjúk, videoklipek mellett az M2 Petőfi TV Akusztik Legendák műsorában vetített, A38 Hajón rögzített akusztikus koncertjét is láthatjuk.

Karthago – Requiem (“Együtt 40 éve” – Aréna szuperkoncert DVD – 2019.04.13.)
A szimpla DVD változat már a héten kapható lesz HammerWorld CD Special terjesztési formában a Relay-InMedio hálózatában, a Shell kutakon és az Auchan, illetve a MediaMarkt áruházaiban.

A jubileumi Aréna nagykoncert hallgatása online felületeken:
songwhip.com/karthago/jubileumi-nagykoncert-20190413-i [CD1]
songwhip.com/karthago/jubileumi-nagykoncert-20190413-ii [CD2]

Karthago – Döntened kell (“Együtt 40 éve” – Aréna szuperkoncert DVD – 2019.04.13.)
A legendás zenekar tagsága – Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás – már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. A különleges jubileumot tavaly a hamar aranylemezzé érett “Együtt 40 éve!!!” című új stúdióalbummal is emlékezetessé tették, ezt koronázták meg egy óriási életműkoncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. 

A zenekar a “Valahol” klipje mellett továbbá egy új, a koncert anyagából összevágott videoklippel is készült a “Rock a vérünk” dalhoz, mely itt a lemezen hallhatótól eltérő, gitárokkal dúsított hard rock változatban szerepel.

Karthago – Rock a vérünk 2020 (Hivatalos videoklip) 
A turné augusztus 7-én indul a Barba Negrában – A Karthago a jelenlegi ideiglenes jogszabályoknak megfelelően egy exkluzív, 500 fősre limitált koncertet ad, ez pedig egy soha vissza nem térő alkalom, melyen – az Arénához képest – ilyen családias hangulatú fellépésen láthatjuk őket.  Ezen a koncerten testközelből is lehet találkozni a zenekarral, hiszen az eseményen dedikálást is tartanak a közönség számára.

Karthago // Barba Negra Track – Facebook esemény

Karthago – Senki lánya (“Együtt 40 éve” – Aréna szuperkoncert DVD – 2019.04.13.)
A kiadvány rendelése:
karthago.band/