Már nem kell sokat várni, és a Budapest Aréna monumentális színpadán lép fel egy még monumentálisabb látvánnyal, az utóbbi évek egyik legmegosztóbb, de egyben legfelkapottabb zenekara a Grammy-díjas svéd Ghost. Papa Emeritus és zenekara, május 18-án érkezik Budapestre, hogy egy soha nem látott látvánnyal egybekötött nagykoncertet adjon. Tobias Forge és zenekara tavasszal európai arénaturnéra indul Imperatour fedőnéven, amelynek ismét lesz magyar állomása, méghozzá újból a Papp László Sportarénában. A koncertekre a zenekar eddigi leglátványosabb show-ját ígérik, előbandaként pedig az Uncle Acid & The Deadbeats és a Twin Temple játszik majd.

A jövő tavaszi európai arénaturné az Egyesült Királyságban, Manchesterben indul április 9-én, további brit állomások mellett fellépnek Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Csehországban, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában, Svájcban, végül május 18-án Magyarországon. Azt a közelmúltban már bejelentették, hogy a Ghost ezt megelőzően, 2022 januárjában és februárjában a dán Volbeattel közös amerikai turnéra indul.

A budapesti koncertre jegyek elsőként november 25-én 10 órától a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők, míg a teljeskörű jegyértékesítés november 26-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.