Tizenegy évet követően, idén áprilisban jelent meg a Billog zenekar legújabb anyaga, a Bittersweet Symphony. Augusztusban pedig a zenekar eljuttatta hozzánk azt a hírt, mi szerint a lemezhez elkészült egy három dalt tartalmazó remix EP is. Pár napja pedig a Lone Wolf dalukhoz készült egy videó.

„A tavasszal megjelent új lemezünk, az A BITTERSWEET SYMPHONY premierjével együtt kihoztuk a The Struggle We Live videóját is, ami egy végigjátszós/szöveges hibrid volt, a Lone Wolf című dalhoz pedig megint csak egy DIY nulla forintos klipet készítettünk mindössze egy telefonnal, amit a zenekar egykori dobosa/gitárosa Laczkó Tamás kezelt, az utómunkát pedig Puzder Attila, a Petricor zenekar basszusgitárosa végezte, ezúton is nagy köszönet és pacsi neki a segítségért.

Nem olyan régen ugye egy 3 dalos remix gyűjteménnyel is jelentkeztünk, elképzelhető, hogy a közeljövőben születik majd még valamilyen képi megtámogatás hozzá, de az is lehet, hogy valamelyik eredeti dalhoz is készül még egy kis klip a lemezről. A további terveket illetően felmerült 1-2 koncert ötlete is 2022-ben, de ezek megvalósulása elég sok mindenen múlik még jelenleg.”