A bőség zavara.Még egy buliajánlat a hétvégére. Január 18.-án pénteken este a Téglagyári megállóban lép fel az Alcoholica zenekar Hartmann Zolival. Az Alcoholicát remélem már nem kell senkinek bemutatni. Jóféle Metallica Tribute Band, vagyis Metallicát nyomnak orrba-szájba, mégpedig nagyon magas színvonalon, aminek többször is fültanúja voltam személyesen. Utoljára a Wigwam és a PontFM szilveszteri bulijában hallottam őket, ahol egy óriási koncertet adtak, olyan színvonalon, és megszólalással, hogy az állam leesett a földre, olyat koppanva, hogy többet azt hitték, valaki összeesett és az csattant ekkorát. Kiegészítő infó, hogy elkészült az Alcoholica zenekar új honlapja, ahova szeretettel várnak minden rock, és Metallica, Alcoholica rajongót. A honlap a www.alcoholica.hu címen érhető el. 

alcoholica.jpg

 A másik fellépő a fiatal és tehetséges Ultimátum zenekar. Akikről további infókat is olvashattok

Az Ultimátum zenekar honlapjáról:

Magyarország, Budapest… Egészen 1996-ig kell visszamenni az időben, amikor Barabás Zsolt (gitár) és Ujszászi Zoltán (dob) kitalálták maguknak, hogy “csináljunk egy zenekart”, még ebben az évben csatlakozott Fehér Zsolt basszusgitáron…

Mint minden kezdet nehéz, sok tag és arculatváltáson estünk át.
Az alapító tagok közül mára csak ketten maradtak, amíg kialakult a mai felállás. 2003 novemberétől kezdhetjük az időszámítást a zenekar életében, bár előtte is voltak próbálkozások, ezek nem arattak sikert. 2004-ben készítettük el az első komolyabb hét számot tartalmazó demó felvételünket, Félelem nélkül címmel, amiket koncertek követtek A TRB előzenekaraként. 2006-ban készült a legfrissebb Álomcsapda című anyagunk, amelyen a tíz rögzített nótából öt kapott helyet. A felvétel témái jóval húzósabbra sikerültek, szándékosan, mivel ez a vonal az, ami leginkább közel áll hozzánk. 2006 nyarán rögzítettük festői környezetben az első videó klipünket, a Harcos című dalunkra.