Sajnos csak egy koncert erejéig, de hamarosan újra összeáll az Ultimátum zenekar, ráadásul vendég fellépő is lesz a buliban a Keen zenekar személyében, akik Németországból érkeznek.

“Egy koncertre újra összeállunk a 25. Jubileum kapcsán. Igaz ez már a 26. lenne de legalább egy kicsit jobban rá tudtunk hangolódni az egész témára. Pár dalt egy picit “felturbóztunk” a mai igényekhez megfelelően. Nem remaszterizáltuk, hanem újra vettük őket. Két dalra klipet is készítettünk, de egyenlőre csak az egyiket tudtuk igenyesen megcsinálni. Mivel a csapat kétharmada most már külföldön él, így ezt a nehézségi faktort is bele kell, kellett kalkulánunk mindenbe. Nagyon jó érzés, hogy a rajongók gondolnak ránk és szeretnék, hogy többet játszunk! Sajnos a fent említett okok miatt ezt nem könnyű összehozni de nem lehetetlen! Addig is, hogy egy kicsit kedvezzünk a ránk kiváncsiaknak, feltöltöttük az aktuális dalokat a SoundCloud-ra. Elkészült a Hamis élet című dalunkra a klip! Egyébként Kovács “Gomez” Attila gitárosunk kezemunkája az egész klip. A képi megvalósítás az ötlet a díszlet a kellékek… szóval tényleg ő volt a szellemi Atyja az egésznek, operatőr, fotós és rendező is egy személyben! Mi nagyon büszkék vagyunk rá! Az abszolút kreativitása és lelkesedése megint egy újabb lökést adott a zenekarnak!
És akkor a legfontosabbról se feledkezzünk meg!  Április 30-án szombaton Budapesten a BackStage pub-ban tarjuk meg az “ULTIVERZUM”-ra keresztelt 25 +1 jubileumi koncertet. Kapunyitás 19:30. A vendég zenekar a KEEN lesz előttünk akik szintén érdekesek. Egy Német rockzenekarról van szó, ahol magyar érdekeltségű tagok is vannak.
További infókat a zenekar facebook oldalán találtok!
A visszaszámlálás már megkezdődött! Várunk bennetek a BackStage pub-ban!
Addig is Metal veletek!”