Not The End Of The Road címmel január 21-én jelenik meg a Napalm kiadóhoz szerződött német Kissin’ Dynamite hetedik stúdióalbuma, a 2018-as Ecstasy lemez utódja. Az új stúdióalbum produceri feladatait, a felvételeket és a keverést maga Hannes Braun énekes végezte, aki olyan zenekarokkal is dolgozott már együtt, mint a Santiano, The Kelly Family, vagy a Beyond The Black. A maszterelést a Grammy-díjas producer, Jacob Hansen (Hansen Studios / Volbeat, Amaranthe, stb.) végezte. A Kissin’ Dynamite jelenlegi felállását Hannes Braun énekes, Ande Braun és Jim Müller gitárosok, Steffen Haile basszer és Sebastian Berg dobos alkotja. A címadó dal után megérkezett a második kislemeznóta, a What Goes Up is, természetesen ehhez is készült egy videó.
A 2007-ben alakult heavy metal formáció, a Kissin’ Dynamite mindeddig hat stúdióalbumot dobott piacra, és több alkalommal is felkerült különféle toplistákra, emellett pedig meghatározta sajátos, védjegyes stílusát, ami a modern hangzás és a nyolcvanas évek zeneiségének egyedi ötvözete. Alapvető “stadion-rockot” játszik a banda, fülbemászó dallamok és dinamikus hangszerelés kíséretében.

Ami az új lemezt illeti, a szokásos digipack CD, különböző színű vinyl verziók és digitális formátum mellett az újkeletű nosztalgiahullám jegyében kazettán is elérhető lesz az anyag, és persze lesz egy limitált box, mindenféle ínyencségekkel, mint Kissin’ Dynamite logós vizes palack, nyakpárna, felvarró.
Kissin’ Dynamite – Not The End Of The Road
(01/21 – Napalm)

01. Not The End Of The Road
02. What Goes Up
03. Only The Dead
04. Good Life
05. Yoko Ono
06. Coming Home
07. All For A Halleluja
08. No One Dies A Virgin
09. Gone For Good
10. Defeat It
11. Voodoo Spell
12. Scars