Új videoklipet készített a divideD zenekar, ezúttal a július elején a HammerWorld magazin mellékleteként megjelent “Behind Your Neon Eyes” lemez újabb fogós tétele, a “Don’t Turn Away” került megfilmesítésre, mely már meg is nézhető a zenekar Youtube csatornáján, Brother Belmont énekes pedig saját szavaival mesélt róla alább:

divideD – Don’t Turn Away (Hivatalos videoklip)
“Ez egy image klip, a Don’t Turn Away, pedig egy igazi retro napfényes sunshine nyári sláger. Amikor egy tér-idő törésnek köszönhetően nem láttuk, hogy abban az évben játszottunk-e az eurovízión, akkor írtuk meg ezt a dalt, és neveztünk vele 2019-ben. Sajnos nem, az univerzum nem akarta oda ezt a remek számot. De most itt van, napfény, koktélok, irány a part, don’t turn away!”

Zenehallgatás online streaming felületeken:
(Spotify / Apple Music / Deezer / Tidal / Napster, Google Play Music)

A zenekart a következő koncerteken lehet élőben megnézni:
08.07. Székesfehérvár, 8as
08.08. Budapest, Robot
08.22. Fekete Zaj
09.12. Tattoo The Sun

Dallamos modern rock, AOR, szintetizátor és a ‘80-as évek neon-korszakának popzenéje rockba oltva – A futurisztikus témák és a múlt autentikus találkozása a divideD legfrissebb lemeze, hangzásával egyszerre ébreszt nosztalgiát és marad korhű. A “Behind Your Neon Eyes” garantáltan a kedvencek közé fog kerülni a The Night Flight Orchestra vagy a Beast In Black egyre népesebb rajongótáborában, de rengeteg fogós tételt tartalmaz a Def Leppard, a Bon Jovi és a Dokken közönségének is. A lemezhez korábban már két szöveges videót és egy videoklipet is készítettek, hallgasd meg a “[futurenation]” és a “Roll Out!” dalokat, valamint nézd meg a Björn “Speed” Strid (The Night Flight Orchestra, Soilwork) énekessel készült “Meteorite” videoklipjét a zenekar YouTube csatornáján!

A lemezről megjelent videókat az alábbi lejátszási listán tudjátok megnézni:

A divideD 2015 óta van jelen a magyar zenei színtéren, stílusukat, az arenacore-t a ‘80-as években gyökerező, fülbe ragadó refrének, a synthwave, szintipop, modern elektronikus és indusztriális elemek, valamint a slágeres, fogós rock/metal zenei alapok keveredése adja.
Debütáló nagylemezük, a “Modulus” 2017 novemberében jelent meg 12 dallal. A lemez erősen épít a hangulatteremtésre, az elektronikus elemek egy sivár jövőképbe helyezik a hallgatót. A most megjelent “Behind Your Neon Eyes” lemez ehhez képest neonfénnyel tarkított retrofuturista világba repít, ahol sokkal hangsúlyosabbak a stadionrockos elemek és a retrowave irányzat által újra felfedezett meleg, analóg szintetizátorhangzások. 
Élő koncertjeik igazi látványszínházként funkcionálnak, a színpadi megjelenés sci-fi filmeket idéz a látványos jelmezekkel, a dinamikus előadás pedig igazi partihangulatot teremt a zenével szorosan összefonódó háttérvetítéssel.

divideD: Behind Your Neon Eyes
2020.07.03. // NAIL Records (HMR Music Kft.) // NAILCD317
01. Descent
02. Roll Out
03. Don’t Turn Away
04. [futurenation]
05. Meteorite (feat. Björn “Speed” Strid – Soilwork / The Night Flight Orchestra)
06. Follow You
07. Space Samurai
08. The Last Starfighter
09. Teknoskeptic
10. Beam Me Up
11. Until The Stars Turn Cold (feat. Flo V. Schwarz – Pyogenesis)