Necroceros címmel január 21-én jelenik meg a holland death metal színtér egyik alapcsapata, a Martin Van Drunen vezette Asphyx új nagylemeze, a 2016-os Incoming Death lemez folytatása. A felállásban Martin Van Drunen énekest, Paul Baayens gitárost, Alwin Zuur basszert és Stefan „Husky” Hüskens dobost találjuk, aki közben a Sodomban is dobolt két éven át.

Az Asphyx tizedik albuma Tom Meier és a gitáros Paul Baayens hangmérnökök stúdiójában (Tom Meier Studio, Mörserstudio) került rögzítésre. A hanganyag keverését és maszterizálását Sebastian “Seeb” Levermann végezte el, a Greenman stúdió falai között. A Necroceros borítóját ezúttal is Axel Hermann készítette.

Az új album megvásárolható sztenderd CD-n, limitált mediabook (CD+DVD), valamint 2LP+DVD változatban. A mediabook változatban egy kibővített, 40 oldalas szövegkönyv található, plusz egy bónusz DVD, ami 2 órás játékidővel rendelkezik (rajta az Asphyx 2017-es, 30. évfordulós ünnepi koncertjének felvétele, valamint interjúk és egyéb felvételekkel). A kiadvány bakelites változata további két bónusz dalt (Full Death Metal Scenario, Triple D) foglal magában.


Asphyx – Necroceros
(Január 21 – Century Media)

01. The Sole Cure is Death
02. Molten Black Earth
03. Mount Skull
04. Knights Templar Stand
05. Three Years of Famine
06. Botox Implosion
07. In Blazing Oceans
08. The Nameless Elite
09. Yield or Die
10. Necroceros