“A tavalyi helyzet miatt a 2019 végén megjelent ’Forever Burning Hatred’ EP-t nem tudtuk még úgy kifuttatni, ahogyan terveztük, ennek ellenére igyekeztünk mindent megtenni a lemez hatékony promózásának érdekében. Ezt folytatván,az idei, valamint a jövő évi bulikon is az EP dalai lesznek még a fókuszban.

Az idei évben is kevesebb buli jött össze a tervezettnél a még mindig elég káoszos helyzet miatt, de nyáron már játszottunk két itthoni fesztiválon. Őszre pedig leszerveztünk 9-10 bulit, de a romániai területeket érintő korlátozások miatt az erdélyi bulik nagy bizonyossággal jövőre tolódnak. Így csak magyarországi koncerten leszünk láthatóak az év végéig, az eddig lefixáltak a következőek:

November 6. Budapest, Robot – The Eastern Carnage Party (+Nygmalion, Heartkiller)

November 20. Nyíregyháza, Club Hollywoood – XII. Full Of Anger UG Metal Fesztivál (+Frost, Paediatrician, Athame, Nygmalion, Zivatar)

December 3. Szeged, Városi Rock Klub – Anti-Xmas Party MMXXI (+Athame, Heartkiller, +support) 

December 26. Karcag, HEMO – Metal Karácsony (+Dying Wish, Vale Of Tears, Zivatar)

A kényszerpihenő alatt szépen kialakult a második Angerseed nagylemez anyaga, melyet év elejétől szeretnénk végleges formába önteni és jövő őszre tervezzük a felvételét. Az album tudatosan erőteljes visszakanyarodást jelent majd a régebbi old-school Death Metal irányunk felé, valahol félúton az újabb és a régebbi vonal között – a jövő év elején egy kis ízelítőt is mutatunk majd ebből. Mindeközben a Forever… EP egyik dalára készül egy újabb klip jelenleg és persze rengeteg tervünk van a jövőre nézve, amikről időben be fogunk számolni.

A merchandise készletünk is frissült, a cuccok a bulikon elérhetőek és természetesen rendelhetőek is. Várunk mindenkit a koncertekre, tartsatok ki az élőzene mellett! Long Live Underground!”