Alig pár hét telt el azóta, hogy Paul Rodgers megszellőztette:együttműködése a Queen-nel véget ért, de a zenekar már utódját keresi! ! !

Sőt: Brian May szerint lehet, hogy már meg is találta az American Idol második helyezettje, Adam Lambert személyében, akivel a gitáros és Roger Taylor dobos a vetélkedő döntőjében már előadta a We Are the Championst. May azért mindenesetre hozzátette: nagyon szeretnének együtt dolgozni a fiatal énekessel. de semmit NEM sietnek el….

Ennek a zenekarnak már nem része a Queen basszusgitárosa, John Deacon, aki már húsz éve hátat fordított a zenélésnek, és nem vett részt már May és Taylor előző vállalkozásában, a Queen + Paul Rodgers formációban sem, amely 2008-ban Budapesten is fellépett.

Az 1971-ben alakult és Freddie Mercury 1991-ben bekövetkezett haláláig aktív Queen a rockzene történetének egyik legsikeresebb zenekara, világszerte körülbelül 170 millió albumot adott el. Az együttes 1986-ban lépett fel július 27-én a Népstadionban, a világhírű nyugat-európai zenekarok közül elsőként a vasfüggöny mögött.