Ismét egy nagy, közös együttzenélésre, együtténeklésre hívja a zeneszeretőket és a játszani tudókat a CityRocks. A Linkin ParkNew Divide” című dalát szeretnék előadni egy sok-sok zenészből álló „home flashmob” videóban.

Tavasszal egy Queen-dallal robbantott a CityRocks. Ebben a videóban a tavaly megszervezett KecskemétRocks után több helybéli is megjelenik. Most pedig egy újabb home flashmobra hívják az énekeseket, zenészeket. A LINKIN PARK – NEW DIVIDE című számához szeretnék elkészíteni a házi videót.

– Most kibővítettük a keresést a zenészek körében, már külföldi zenészek is csatlakozhatnak – mondja Révész Zsolt, a CityRocks kommunikációs vezetője. – Míg a Queen dalban főként magyarok vettek részt, most úgy gondoltuk, hogy a Linkin Park nagyon ismert dalához azért 4-5 országból is érkeznek jelentkezések, videók, hangok, aminek mi nagyon fogunk örülni.

Korábban énekesek, dobosok, gitárosok, zongoristák jelentkezését várták, de most bővítik a zenészek körét.

– Egy komplett népzenekarral is tárgyalunk arról, hogy ők is játsszák a dallamokat és a kíséretet. Ez egy különleges élmény, egy különleges hangzás lesz, hisz a torzított gitár mellett megjelenhet mondjuk egy hegedű vagy egy koboz is. A szokásos rockzenei hangszerek mellé most akár kongások is csatlakozhatnak, ha megtanulják a zenei alapot, a harmóniákat – fűzte hozzá Révész Zsolt.

A videó beküldésének határideje november 29-e. Minden, ami a videó elkészítésével, feltöltésével kapcsolatos, a CityRocks honlapján és a facebook oldalán is megtalálható.