Bár minden idők első heavy metal zenekara, a Black Sabbath végérvényesen visszavonult, a banda frontembere, Ozzy Osbourne továbbra sem lankad. Ozzy jelenleg új nagylemezén dolgozik. A Crack Cocaine című friss szerzeményt Billy Idol két gitárosa, Steve Stevens és Billy Morrison játszotta fel a mesternek, de április végén az is hivatalossá vált, hogy 2009 után ismét Zakk Wylde penget Ozzy turnézenekarában. A Black Label Society főnöke már biztos, hogy színpadon lesz a nyárra bejelentett bulikon (eddig hét koncert már biztos,ezek július 14. és október 22 között kerülnek megrendezésre), de az is valószínűsíthető, hogy a 2007-es Black Rain album után a 2018-ra tervezett Ozzy Osbourne nagylemezen is Zakk gitározik majd. Legalábbis Zakk Wylde legfrissebb nyilatkozatában arról beszél, hogy nem lenne ínyére egy új Ozzy albumon valő közreműködés.

„Ozzyval és Sharonnal való kapcsolatom olyan, hogyha felhívnak, hogy vigyek át tojást meg tejet, és takarítsam ki a kutyakennelt, akkor megteszem. Ha Ozzy szeretne új albumot készíteni, akkor megcsináljuk, de egyelőre nem beszéltünk lemezről, jelenleg csak a koncertekről van szó.”

Ozzy Osbourne turnécsapatában Zakk Wylde mellett most a következő zenészek vannak: Rob “Blasko” Nicholson a basszer, Tommy Clufetos a dobos, a billentyűs pedig Adam Wakeman.

Ozzy és Zakk legutóbb 2006-ban turnézott együtt, egy évvel később pedig közösen vették fel a Black Rain albumot. A zenészek útjai 2009-ben váltak el, legutóbb pedig 2015 novemberében, az Ozzfest japán “kiadásán” álltak újra közösen egy színpadra. A nagyszabású tokiói koncerten több neves vendég (pl. Tom Morello, Dave Navarro) is fellépett a banda színeiben. Az énekes szólóbandájában az elmúlt években a Firewindből ismert Gus G gitározott, akinek játéka a 2010-es Scream című lemezen is hallható.

Íme az eddig bejelentett 2017-es turné-dátumok:

Júl. 14 – Oshkosh, WI – Rock USA
Júl. 16 – Chicago, IL – Chicago Open Air Festival
Aug. 09 – Sturgis, SD – The Legendary Buffalo Chip
Aug. 11 – Weich, MN – Treasure Island Resort & Casino
Aug. 21 – Cartersville, IL – Moonstock 2017 Festival
Szept. 30 – Louisville, KY – Louder Than Life Festival
Okt. 22 – Sacramento, CA – Monster Energy Aftershock