Új klippel jelentkezett a modern, indusztriális fémzenét játszó Words of Blood! Ezúttal a HammerWorld mellékleteként 2016 – ban napvilágot látott, helyenként power, néhol progresszív elemekkel és kidolgozott szólókkal feldíszített  „Az én démonaim” nagylemez egyik legerősebb dala, a „Gyűlöllek, ember!” kapott képi megjelenítést.

{vembed F=1104330493015558}

Ez már a második klip az albumról (az „Útvesztő”  után) és a srácok ismét egy kényes dologhoz,  a nők elleni erőszak és támadások témaköréhez nyúltak. A Vörös Renátó által készített videó egy történeten keresztül mutatja be a gyengébbik nem védtelenségét, kiszolgáltatottságát, felhívva a társadalom és a jogalkotók figyelmét problémára, sürgetve a szabályozás mielőbbi szigorítását.  Mert ha a törvény erejével nem megy, akkor – ahogy a klipben is láthatjuk – az emberek a saját kezükbe veszik a megoldást…!

A zenekart élőben december 9 – én az S8 klubban (esemény), valamint december 23 – án Tatabányán, a Földi Imre sportcsarnokban rendezett nagyszabású Rock-X-Mas bulin (esemény) láthatjátok.

A Words Of Blood zenekar „Az én démonaim” című nagylemeze már elérhető külön kiadványként, szépen kidolgozott, dalszövegekkel és képi világgal ellátott booklettel.

A részletekért keresd a zenekart itt: www.facebook.com/W.O.B.Zenekar
A nagylemez elérhető a digitális zeneáruházakban is:

iTunes – itunes.apple.com/us/album/az-en-demonaim/id1131681658
Google Play – play.google.com/store/music/album/Words_Of_Blood_Az_%C3%A9n_d%C3%A9monaim
Deezer – www.deezer.com/album/13517575
Spotify – play.spotify.com/album/1pLsxS3mBtdAhJdAMMVRyv