Látványos videóval jelentkezett a külföldön is egyre népszerűbb Jolly Jackers zenekar. Itthon és Európa szerte is folyamatos koncerteznek, illusztris turnéjaik közben forgattak klipet Deaf and dumb című dalukra.

 
Indusztriális környezetben, egy fővárosi mozdonyműhelyben és raktárában készítette legújabb videóját a dunaújvárosi származású folk-rock zenekar. A miskolci Lumen Pictures szorgos, gyors és kreatív munkájával a Deaf and dumb című szomorkás, mégis energiával teli számához készítettek mozgóképet. A forgatásról Szepesi Viktor zenekarvezető mesélt, aki Jantek Tamással együtt rendezte a klipet:
 
“Mi egy koncertzenekar vagyunk, eddig ezt az oldalunkat mutattuk meg. Régóta érett, hogy egy más kontextusba helyezzük a zenekart és egy igazi imidzs klipet készítsünk. A nyáron hét országban léptünk fel és nagyon nehéz volt olyan időpontot találni, amikor egyáltalán mindenki ráér, úgyhogy sztorival egybekötött, többnapos forgatásra esélyünk sem volt. Az egész zenekar elégedett a végeredménnyel, úgyhogy már dolgozunk egy új ötleten, ami egy sztoris-zenélős anyag lesz, közben pedig már a finisbe ér egy másik anyag is, ami egy animációs klip lesz.”
 
A csapatnak fél évvel ezelőtt jelent meg Out of the blue című lemeze és erről az albumról választottak zenét. Ausztriában, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Németországban, Olaszországban és Svájcban már visszatérő vendégnek számítanak, 8 ország klubjaiban és fesztiváljain mutatták meg új anyagukat. Fáradhatatlanul törnek előre, mert itt még nem ért véget a legutolsó korong népszerűsítése. A Jolly Jackers őszi turnéjának felén már túl van, idén még Berlinben, Brnoban, Krakkóban, Szombathelyen és Dunaújvárosban csapnak őrült bulikat.