A Bartender videó anyaga az idei erdélyi, német és budapesti koncertjeiken lett rögzítve.  A napokban a Toy Dollsnak melegítő dunaújvárosi csapat, hamarosan a Depresszió társaságában indul országos turnéra.

“Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy két olyan zenekar előtt is megmutathatjuk magunkat, akiket tisztelünk. 

A helyzetből adódóan olyan videót szerettünk volna, ami ízelítőt ad a zenekar színpadi jelenlétéből, és kedvet csinálhat a főzenekarok közönségének, hogy időben érkezzenek. Garantáltan mindent meg fogunk tenni, hogy bemelegítsük őket. Mindig lesz számukra egy üveg whiskey, így a legrosszabb esetben is leitatjuk őket.” – áll a zenekar közleményében.

11/11 Miskolc, Helynekem (with Depresszió), Event
12/11 Debrecen, Roncsbár (with Depresszió) Event
09/12 Kecskemét, Ápoló Klub (with Depresszió) Event
17/12 Budapest, Barba Negra (with Depresszió) Event 

Az eredetileg Dunaújvárosból indult zenekar, jövőre lép tizedik évébe, amit egy új lemezzel terveznek ünnepelni. Eddigi pályafutásuk alatt három nagylemezt és öt single-t jelentetett meg. Nemzetközileg is jegyzik őket, köszönhetően annak, hogy tizennégy országban jártak kb. 300 koncertet adva. A Spotify adatai szerint világszerte 101 országból hallgatják dalaikat. 

A zenekar többször játszott a Paddy and the Rats-el, ami nagy segítség volt az indulásuknál, e mellett bemutatkozhattak az ausztrál The Rumjacks társaságában itthon és Németországban, de az Eluveitie és a Europe előtt is zenélhettek Svájcban.