Kedves előadók és kedves közönség! 
 
Összefogást hirdetünk és partnernek hívjuk az összes olyan művészeti szereplőt, aki érintett a korona vírus következtében érvénybe léptetett hatósági intézkedéseknek. Az előadóművészet minden területe óriási, sok esetben akár végzetes kimenetelű károkat szenved el percről percre. A korlátozások nem csupán a színpadra lépők, hanem a körülöttük dolgozók munkáját is érinti, ezért ezúton szeretnénk megkérni minden művészeteket kedvelő embert, hogy csatlakozzon a #TámogasdKedvencElőadód kezdeményezéshez!
 
Az összefogás keretén belül pedig csupán egy módon könnyíthetitek meg átvészelni kedvenceitek előtt álló kilátástalan és nehéz időszakot: támogasd őket és vásárolj pólót, cédét, bögrét, vagy bármilyen ajándéktárgyat, aminek a bevételéből kizárólag ők részesülnek. A jegy vissza nem váltást is hasznos kezdeményezésnek tartjuk, ez viszont egy kicsit másról szól. Az akcióhoz várunk csatlakozni minden magyar zenekart, előadót és persze benneteket, akikért ezt az egészet csináljuk: a drága közönséget.
 
Amíg élő fellépések nélkül maradtok, addig tudunk ezzel is valamilyen tartalmat közvetíteni. Szeretnénk ha kialakulna egy közösségformáló, egymást segítő rendszer. Egy összefogás. Reméljük, hogy mihamarabb véget ér ez a nehéz időszak, és újra élő fellépésekkel adhatjuk át a bennünk lévő rengeteg kreatív energiát. Addig is találkozunk a virtuális térben Veletek.
 
Jolly Jackers zenekar