Jövőre új lemezével jelentkezik a fővárosi pop punk/skate punk The Ocean Front. A band időközben némi tagcserén esett át, de a lelkesedés és a tempó maradt a régi, sőt, ez utóbbi talán még egy kicsit fokozódott is nálunk. Kedvcsinálóként máris itt van Chokehold című daluk, ami kapcsán az alábbiakat árulták el:

„Rég volt már hogy új számmal jelentkeztünk, egy idegtépően szar 2 évet átölelő időszak után – amiben csak mellékszereplő a covid – most nagy megkönnyebbüléssel engedjük útjára az első számot, amihez lőttünk is egy klipet. Bizony, az elsőt, ugyanis emellett még tizenegy számot rögzítettünk, ami várhatóan a jövő év első felében fog megjelenni nagylemez formájában.

A Chokehold a kilátástalanság és apátia okozta fojtogató légkör témáját boncolgatja, amit minden nap átélünk és mivel itthon még mindig tabunak számít a mentális egészségről beszélni, a legtöbben nem is tesznek érte, inkább elnyomják magukban a problémákat. És ez nagyon nincs rendben. Amíg ebben nem lesz változás, addig marad a jólvanezígy-posvány rohamosan csökkenő életszínvonallal.”